Luisa Värk lavahirmust: tuleb lihtsalt minna lavale ja teha, mida oled õppinud

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Luisa Värk
Su nägu kõlab tuttavalt, Luisa Värk Foto: Karli Saul/SCANPIX

Lauljatarist peaministriproua Luisa Värk tõdes, et «Su nägu kõlab tuttavalt» on tema silmis kõige kihvtim, lahedam ja positiivsem tele-show üldse.

«Minu jah-sõna tuli üsna kiiresti, seda enam, et tegemist on ka heategevusliku saatega,» rääkis Luisa Värk peale näosaate esimest salvestust Elu24-le.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Luisa Värk sai tuule tiibadesse superstaarisaatets ja on näosaatega taas suurel teleekraanil. «Emotsioonid on mul väga head. Tegemist on ka väga sarnase tiimiga sellele, kes oli superstaarisaates ning on kodune ja turvaline tunne.»

Foto: Viktor Burkivski

Kuna tegemist on Luisa jaoks uue olukorraga, siis kimbutab naist ka väike lavahirm. «Ma ei ole varem pidanud niimoodi rollist rolli minema ja laval olnud alati iseendana, aga eks tuleb harjuda selle olukorraga,» rääkis Värk peale esimest saadet.

Lavanärvi rahustamiseks naisel suuri nippe ei ole ning suurim hirm tuleb tema sõnul lihtsalt maha suruda. «Tuleb lihtsalt minna lavale ja teha seda, mida oled nädal aega õppinud.»

Suureks väljakutseks peab Värk kehastamist järgmises saates Voldemar Kuslapit. «Õblukesel ja pisikesel naisel suurt meest teha on ikka raske ülesanne,» lisas lauljatar.

Saates loodab Luisa Värk teha ka mõne tantsulisema etteaste, kus saab rohkem ka ennast proovile panna, et kas laulmine ja tantsimine koos välja tulevad.

«Kes teeb, see jõuab! Kui hästi planeerida ja tahta, siis energiast puudu ei tule,» lisas tegus pereema ja lauljatar Luisa Värk Elu24-le lõpetuseks saates osalemise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles