Eksmiss Heli Mets unistab palverännakust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksmiss Heli Mets unistab palverännakust
Eksmiss Heli Mets unistab palverännakust Foto: TV3

TV3 «Seitsmeste uudiste» eksmisside rubriigis saab sõna Heli Kraft, kes krooniti Miss Estoniaks 1988. aastal. Nüüd, aastaid hiljem, tunnistab kaunis naine, et tunneb rõõmu oma perest, hobidest ning unistab palverännakust. 

1988. aastal jälgis peaaegu pool Eestimaad mitmetunnist teleülekannet, mille käigus valiti esimeseks sõjajärgseks Miss Estoniaks Heli Mets. Sellest ajast on Heli avalikkuse ees säranud glamuurse naisena, samal ajal aga hoolitsenud pühendunult ka pere eest.

Nüüd, mil lapsed suured, on Heli Kraftil võimalus pühenduda iseendale ning tegeleda oma hobidega, milleks on jooga ja restaureerimine. Ühtlasi on naisel ka põnev unistus. «Esimesena tuleb pähe mõte minna kas palverännakule või joogalaagrisse,» märgib ta, lisades, et naudib võimalusi keskenduda tegevustele, mis värskendavad vaimu ja hoiavad sisemist tasakaalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles