Rowan Atkinsonilt nõuab superautost väljumine paindlikkust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson Foto: SCANPIX

Briti kõmufotograafidele jäi silma Mr. Beanina tuntud näitleja Rowan Atkinson, kellel oli oma luksuslikust sportautost välja saamisega probleeme.

Meedia andmetel ostis Atkinson Mercedes SLS AMG auto päras seda kui väidetavalt ta abielus probleemid tekkisid, edastab Daily Mail.

59-aastane staar oli siiski nii painduv, et tal õnnestus selga nihestamata masinast välja saada. Seda põhjusel, et auto uksed ei käi lahti tavapäraselt, vaid alt üles.

Ta oli Londonis oma masina parkinud Waitrose`i poe juurde.

Briti meedia muigas, et nüüd saab Atkinsoni kutsuda Mr.Beani asemel hoopis Mr. Bendy ( Hr. Painduv).

Veel möödunud aastal nähti staarnäitlejad võrdlemisi odava Skoda Superbi roolis. Selle auto hind on 18 000 naela.  Nüüdne masin maksab aga umbes 200 000 naela.

Lisaks on «Mr. Beani» garaažis ka Ford Falcon, Aston Martin, 1939 BMW, Honda NSX, Jaguar Mk7 ja Rolls-Royce Phantom Coupe.

Möödunud aastal kogus Atkinson kuulsust ka oma McLareni sportmasina remondiga. Ta sai kindlustuselt autoõnnetuse eest 910 000 naela, mis kinnitamata andmetel on suurim auto eest makstud kindlustussumma Briti saartel.

Kõmuväljaanded on juba mõnda aega spekuleerinud, et Atkinsoni 23 aastat kestnud abielu on kriisis. Õli valas tulle veel asjaolu, et näitleja ei ilmunud oma sugulase pulma.

Atkinsoni ja ta naist Sunetrat ei ole koos avalikkuses nähtud juba paar kuud.

Kinnitamata andmetel on Atkinsoni varanduse suurus 71 miljonit naela.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles