ETV viimane «Tähelaev» lõppes naljaka eetriapsuga, Luhats käis kähku vetsus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Luhats
Toomas Luhats Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

ETV saates «Tähelaev» jõudis täna hommikul vaatajateni monteerimata saatelõik, milles saatejuht Toomas Luhats jäi eetrisse ühtejärge kümneks minutiks, paljastades ka selle, et mees läks vahepeal tualetti.

ETV teatas, et monteerimata saatelõik läks eetrisse inimliku eksituse tõttu, ning vabandas vaatajate ees, vahendas ERRi portaal menu.

Ühtlasi kinnitas ETV, et saade tuleb järelvaatamisse ilma eetriapsuta ning ka eetris näidatakse see ära korralikult, lõpetatud kujul.

Toomas Luhats märkis oma Facebooki lehel, et Tähelaevast on tegelikult olemas ka valmis saade. «Ja väga ilus pealekauba, miks see eetrisse ei läinud, seda ma kahjuks ei tea. Loodan, et ka seda lähiajal ETVst näeb. Muide selle lõpus ma vetsu ei lähe,» kirjutas Luhats. 

Saate külaline Ilmar Raag märkis enda näoraamatu lehel, et on küll ise Saksamaal ja saadet ei näinud, kuid luges, et saade tegi ajalugu. «Juhtus tehniline praak, mida Tom saab tahtmise korral oma tulevastes mälestustes korduvalt jutustada. Olla üle kümne minuti järjest ekraanil koos kôikide loomulike reaktsioonidega, see on «la télévision vérité». Mulle teeb see kôik nalja ja ei pôrmugi pahameelt,» märkis Raag.

Liina Kersna vahendas oma FB lehel abikaasa Vahur Kersna pöördumise: «Tänasel päeval tunnustagem ja tänagem Kaia Häelmet (produtsent) ja Kalev Lepikut (rezissöör) hiiglasliku ja südamega tehtud töö - 350 «Tähelaeva» lõpulejõudmise puhul. Sulgus suur aardekirst ETV arhiivis. Tegijatel ikka juhtub. Sellised asjad ei tohi juhtuda, kuid nii see kord juba on - shit happens ka parimates peredes. On mage ja väiklane sellisel puhul naagutada. Keskendugem olulisele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles