«Saladused»: enesetapp armuvalu pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, episood 88
Saladused, episood 88 Foto: Kanal 2

Tänane «Saladused» räägib mõtlemapaneva loo üksikemast, kes kaotas oma elu kaks armastatud meest võõrastele naistele. Vaatamata sellele, et naisel oli väike tütar, viis armuvalu ta enesetapuni.

Tänase loo jutustab 27-aastane Ethel, kelle ema Marju tegi 20 aastat tagasi enesetapu. Kui Ethel oma ema surma-aastapäeval ta hauale läheb, kohtub ta mehega, kelle pärast ema endalt elu võttis. Just sel hetkel kerkivad Etheli silme ette sündmused aastast 1993, mil Etheli isa pere maha jättis ja ta ema uue kallima leidis. Toomase ilmumine nende ellu andis Marjule otsekui uue hingamise ja mehe kolimine nende juurde tõotas uue ja ilusama elu algust. Ometi nii ei läinud.

Kohusetundest oma eelmisest abielust sündinud laste vastu, hülgas Toomas Etheli ja ta ema ning naases oma vana pere juurde. Kuigi Toomas otsib nüüd Marju haualt lohutust ja palub Ethelilt mõistmist, leiab noor naine, et mees on 20 aastat hiljaks jäänud...

Osades: Liisa Pulk, Katrin Nielsen, Helen Rekkor, Tanel Ingi, Tarmo Prangel jt.

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile igal esmaspäeval kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles