Mihkel Raud: ma ilmselt pole maailma andetuim inimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Liis Treimann

Andekas muusik ja saatejuht Mihkel Raud on juba seitse aastat üksinda saateid juhtinud, aga tunneb veel siiski enne igat esinemist sabinat.

Esimest korda sai Mihkel Rauda näha teleekraanidel 1990ndatel eetrisse tulnud saates «Seitse vaprat», muusikuna tegi ta ilma juba enne seda, kirjutab ajakiri Anne & Stii.

Endast rääkides on Mihkel tagasihoidlik: «Mul on olnud lihtsalt väga palju õnne. Ma ilmselt pole maailma andetuim inimene, aga kindlasti ka mitte nii andekas kui paljud mu sõbrad-tuttavad.»

Eesti tele-ja muusikamaastikul ilma teinud Mihkel Raual ei puudu ka hirm läbikukkumise ees: «Tihtilugu ma lihtsalt ei teegi asju, mille puhul kardan, et võimalus läbi kukkuda on suurem kui õnnestuda,» räägib Raud, kes leiab, et iga mees peab teadma, kus on ta võimete piirid.

Mihkel kirjutab hetkel ka Lenna Kuurmaale laule ning mängib bändis kitarri.

Selle juures ei tee ta saladust, et plaadi tegemine on kujutanud ennast kui sõitu Ameerika mägedel: «Eks me kõik oleme uksi paugutanud ja bändist lahkumise avaldusi valmis kirjutanud. Aga kui me istume stuudios ja Lenna teeb suu lahti, saame aru, miks me seal oleme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles