Koomik Bill Bailey ei jätnud oma sümpaatse kavaga «Qualmpeddler» ühtki eestlast külmaks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti koomik, sarja «Black Books» staar ja muusikalise komöödia superstaar Bill Bailey astus esmaspäeva õhtul Nokia kontserdimajas üles oma uue kavaga «Qualmpeddler».

Etendus algas kindlapeale minekuga: Bill Bailey üritas lugeda eesti keelt ning selgitada, mida tema show pealkiri meie keeles tähendab. Tema hääldus oli muidugi lausa võrratu ja naerutas rahvast korralikult.

Etendus pakkus ka igasugu muusikalisi vahepalu, kuulda sai džässi, dubstepi, heavy metalit ja isegi klassikat. Esitles ta neid osavalt ka ise erinevatel instrumentidel juurde mängides.

Etendus oli vürtsitatud ka mõnusate humoorikate vaheklippidega videode kujul. Lisaks oli ka palju Inglismaa ning Briti sarjade teemalisi nalju, aga meie publikule läksid nad suurepäraselt peale.

Etendusele järgnes tugev aplaus, tõusti ka koomiku auks püsti ja Bailey ei pidanud paljuks lavalt maha ronida ja esireas istuvat fänni kallistada.

Pärast etendust avanes ka võimalus Billiga natukese juttu rääkida ja fännipilte teha. Ka Elu24 kasutas võimalust ja küsis paar küsimust.

Intervjuus Elu24le rääkis Bailey, et oma programmi ja kava ta ei muuda olenevalt riigist, kus ta esineb ning tiirutab igal pool ringi sama kavaga. Etendus on nagu lugu ning kindla struktuuriga üles ehitatud.

Lisaks meeldis talle ka eestlastest publik: «Eesti inimesed tulid ilusti showga kaasa ja harjuti tasapisi ka keelega,» lisab koomik.

Bailyle meeldib olla ka iseenda soojendaja ning ta ei kasuta etendustel mõnda koomikut enne enda esinemist, kes rahvast üles kütaks.

Bill Bailey rääkis Elu24le, et kõik lood ja sündmused, mis ta on showsse pannud, on enamasti tõsielust: «Päris tihti võib juhtuda, et reaalsus on koguni humoorikam ning abstraktsem, kui mõni väljamõeldud nali või lugu,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles