TV3 laulusaade rebis end teletabeli tippu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digileviga seotud erinevaid probleeme on palju, mõned teevad lihtsalt nõutuks, teised panevad ka muigama.
Digileviga seotud erinevaid probleeme on palju, mõned teevad lihtsalt nõutuks, teised panevad ka muigama. Foto: Panther Media/Scanpix

Emori uuring näitab, et möödunud nädalal keerati telesaadete vaadatavuse edetabel peapeale.


Alaline peksupoiss TV3 tõmbas välja oma salarelva, hittsaate «Laulud tähtedega». Laulusaate hääletus kogus 260 000 vaatajat ja murdis end esikohale. Teiseks tõusis eelmisel etapil pronksikohal olnud «Õnne 13» ETVst 254 000 vaatajaga. Stabiilsel favoriidil, eelmise etapi võitjal, Kanal 2 «Võsareporteril» paistab kevade tulles püssirohi salvest otsa saama. Võsapetsi saatuseks jäi kolmas koht 232 tuhande jälgijaga.

Neljas koht on taas TV3 päralt: «Laulud tähtedega» põhisaade paelus 220 000 telehuvilise tähelepanu. Üsna tublilt järgnes ETV emotsioonipress «Sind otsides», mis jõudis üheksandalt kohalt viiendale (217 000). Inimeste otsijaid jälitavad Kanal 2 «Kelgukoerad», kannul 214 000 krimihuvilist.

Seitsmendale kohale pudenes eelmise etapi hõbe, ETV värvides «Pealtnägija» (199 000). Allapoole hiilivad ka Kanal 2 «Ühikarotid», kes kukkusid varasemalt neljandalt kohalt kaheksandale (182 000).

Viimased punktikohad jagati Kanal 2 («Reporter+», 177 000) ja ETV («Reisile minuga», 157 000) vahel.

Seega segas laulusaade oodatult kaarte ja TV3 läheb uuele etapile liidrikohalt. Kui kolmas kanal leiaks laulusaate kõrvale veel teise sama tubli võistleja, siis oleks meie iganädalane telemenüü pingelisem ja huvitavam. Muus osas jagavad punkte ETV ja Kanal 2 nagu Vestmann ja Piibeleht, kord on üks peal, kord teine.

Loodame enne suvist unist kordussaadete hooaega veel palju huvitavaid etappe näha. Ennusta, kuidas jaguneb esikolmik selle etapi lõpus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles