Metallica tuleb aprillis Eestisse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica ringlava
Metallica ringlava Foto: BDG

18. aprillil 2010 astub Rocca al Mare suurhallis üles maailmakuulus rokkmuusika legend Metallica.


Maailmaturnee raames toimuvale ainulaadsele 360° ringlavaga sisekontserdile tuleb reede hommikul kell 10.00 Ticketpros müüki 5 100 piletit. Piletid tulevad Eestis ja Soomes müügile üheaegselt. Põhjanaabritele 2010 tuuri raames Metallica kontserti ei anna.

Metallica annab Tallinnas kontserdi suurejoonelise maailmaturnee «World Magnetic Tour» raames. Esmakordselt Eestis annab bänd võimsa sisekontserdi, samuti saab esimest korda Eestis näha 360° produktsiooni, kus lava on paigutatud Rocca al Mare suurhalli saali keskele. Uudse lavalahendusega on bändi kontakt publikuga parem, garanteerib vahetu kontserdielamuse ning hea nähtavuse lavale igast saali osast.

Metallica laulja James Hetfield põhjendab lava valikut sooviga oma fännidele silma vaadata. Bändi liikmete sõnul võimaldab esinemine 360° ringlaval bändile endale, aga ka vaatajaile hoopis uutmoodi elamuse, samuti mahub lava vahetusse lähedusse tunduvalt enam inimesi.

Teiste kontserdipaikadega võrreldes, mida Metallica oma maailmaturnee raames väisab, on Saku Suurhall väikseim ning vabamüüki tuleb Eestis ja Soomes kokku vaid 5 100 piletit. «Tallinna show puhul on tegemist väga erilise kontserdiga, kus Metallica kontserdi külastajatel avaneb ainulaadne võimalus osa saada tõeliselt vahetust show'st,» rääkis BDG Musicu tegevjuht Eva Palm.

«Sellisel tasemel 360° ringlavaga produktsiooni Saku Suurhalli mahutamine on nii Metallica kui ka meie produktsioonitiimile suur väljakutse, sest lava võtab enda alla enamuse põrandast. Tallinna kontsert sai võimalikuks vaid tänu Läti majanduskriisile ehk siis pole olemas halba ilma heata. Metallica management otsustas teha muudatuse tuuri ajakavas ja anda teine algselt Riias toimuma pidanud kontsert hoopis Tallinnas. Tänu sellele saamegi Eesti Metallica fänne ainulaadse 360° show'ga rõõmustada,» lisas Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles