Suur Vend: Anu Saagim rebis Jori särgi puruks ja ...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hommik algas Suure Venna majas vaikuses, kuna eelmisel ööl elanikud pidutsesid. Ainuke asi, mis veel pingeid tekitas, oli Sara ja Teppo vaheline tüli. Kuna Miss Soome sellest rääkida ei tahtnud, lõpetati see teema.

Suur Vend andis Teppole salajase ülesande - ta pidi teisi majaelanikke kiusama ja närvi ajama.

Suures magamistoas oleks olnud tal esimene võimalus, kuna seal oli Anu. Tal kästi Saagimile öelda, et tema rinnad pole loomulikud, vaid hoopis silikoonid. Teppo ei julgenud seda aga esialgu teha ja vaatas kõrvalt Anu hommikusi tegemisi.

Järgmisena saapus magamistuppa Johanna, kellele mees pidi ütlema, et talle ei meeldi, kuidas naine end meigib. Ka sellega ei saanud ta hakkama.

Lõpuks läks Teppo hoopis välja patjatele istuma ja mõtlema.

Hiljem, kui mees oli joonud juba natuke õlut, läks ta julgemalt tagasi suurte magamistuppa. Seal pidi ta kiusama Aleksit ja pakkuma talle deodoranti, kuna ta haisevat.

«Sa haised higist,» ütles Teppo. «Kasutame ehk vähe Axe'i.»

Aleks jäi imestunult meest vaatma .«Mis temaga on juhtunud?» küsis ta teistelt ning nähvas siis tagasi: «Sa haised ise higist!»

Järgmisena võttis Teppo ette Anu. «Sul ei ole loomulikud rinnad,» teatas mees talle.

Anu magas aga rahulikult voodis ning ei viitsinud mõttetust kommentaarist väljagi teha.

Nähes Teppot õlut joomas tekkis ka teistel joomaisu. Jori tõi endale ja Johannale joogid ning Anu palus siis Aleksil tuua, mille peale Johanna lausus: «Igaüks toob oma õlle ise.»

Kuid Teppo segas kohe vahele ja ütles uuesti Anule, et tal on silikoonid.

Skandaalitaril viskas närv üle ning ta arvas, et mees tahab talle sama teha, mida viimasel ööl Sarale. «Ma olen järgmine ohver,» lausus Anu.

Jori viskas selle peale nalja, et ei Saagim nii kergesti nutma hakka. Kuid Teppo ei teinud sellest väljagi ja läks järgmist inimest kiusama ning lisaks pidi ta leidma majaelaniku, keda ta saaks minuti vältel kallistada. Selleks valis ta välja Claudia.

Lõuna ajal said elanikud Suurelt Vennalt kirja - nad pidid valima endi seast VIP-peole kaaslase.

Jori valis kaaslaseks Claudia, Sara Aleksi ja Teppo Johanna. Anu valis oma kaaslaseks Anne-Mari. «Kuna ma eile nägin, et ta on kõva pidutseja ja hea peo kaaslane,» põhjendas Saagim.

«Anu tunneb neid VIP-piire ja ta võib mulle neid tutvustada,» naeris Anne-Mai, kui pidi selgitama, miks just Anu on parim kaaslane.

Pärast seda pidi Aleks minema salajasse tuppna ning kui ta sealt väljus, käskis Suur Vend kõigil minna õue.

Seal kerkisid teemaks õudusjutud ja hinged. Aleks küsis Anult, et kas ta usub inimese hinge liikumisse pärast surma.

Anu vastas, et ta peab tõdema, et küll inimese hinged elavad ka peale surma, kuna tal on endal olnud kogemus, kus ta surnud inimesega kohtus. See juhtus Sindis, kui ta külastas oma noorema õe ja emaga kaugeid sugulasi. Nad magasid teisel korrusel koos õega suures voodis ja ema kõrval teises kitsamas.

«Kui tuled olid õhtul kustutatud, läks uks iseenesest lahti. Kuid me ei saanud siis veel midagi aru, kuna me rääkisime veel ka juttu. Panin ukse uuesti kinni. Kui see teist korda aeglaselt lahti läks,siis hakkasin ma juba kartma. Keeldusin ust uuesti kinni panemast. Ema läks siis ise ning pani ukse kinni ning ka haagi ette veel lisaks. Olime siis täielikult vaikuses, kui uks läks kolmas kord lahti,» rääkis Anu Aleksile.

«Sealt tuli suitsuhaisu lisaks. Me teadsime, et Marta tädi suitsetas. Siis ma olin küll täiesti hirmul koos emaga. Õnneks noorem õde oli juba magama jäänud. Ema ütles ka mulle, et ka meie peaksime nüüd magama jääma, sest kuhu meil öösel ikka minna on,» jätkas Anu.

«Lõpuks ma jäingi magama, kuid siis ükshetk ma tunnen, kuidas keegi seisab mu ees. Tegin silmad lahti ja minu ees seisis valge naine. Ma olin nii hirmul, kui tädi Marta ütles, et ära karda, ma tulin sind ainult vaatama, kuna nägin sind viimati, kui sa olid päris väikene. Nüüd rahune. Peale seda jäin ma rahulikult kuni hommikuni magama,» kirjeldas skandaalitar oma kohtumist.

Saagim ei saanud ainult aru, kuidas ta sai nii rahulikult magada. Kas see oli uni või tegelikkus, see on jäänud saladuseks tänase päevani.

Tuppa tagasi saabudes ootas elanikke elektriline üllatus, mis oli veel kinni kaetud. Nad said kohe aru, et see on päeva ülesanne. Kuid mängijad ootasid veel Suure Vennalt kirja, mis paljastaks, millega on tegu.

Ja siis see tõde selguski. Päevaülesandeks oli «Elektrooniline meeleolu». VIP-paarid pidid kordamööda arvama ära, millal saab täis minut ning siis vajutama punast nuppu. Kui keegi arvas liialt hilja või vara, sai ta masinalt väikese sajavoldise elektrilöögi näppudesse. Õigesti arvates ei juhtunud midagi.

Neli mängijat, kelle tulemused on lähimal minutile või täpselt minut, saavad VIP kutsed peole.

Anu oli esimene, kes pidi laua taha istuma. Kuigi algselt Saagim kartis seda teha, siis lõpuks ta ikkagi soostus täitma Suure Venna käsku.

Õhtul selgusid neli õnneliku, kes said VIP kutsed ja nendeks olid Aleks, Anna-Mari, Teppo ja Sara. Anu ja teised pidid jääma väljapoole pidutsema.

Skandaalitar ei teinud tähtsate inimeste alast väljajäämisest suurt numbrit, sest väljaspool VIP-i oli küll vähem alkoholijooke, kuid see-eest oli seal lõbusam. Anu sai korraliku peomeeleolu üles ning üllatas Jorit posti- ja sületantsuga ning särgi katkirebimisega. Mees oli nii ehmunud, et ei saanud isegi enam sõnu suust välja.

Jorist on saanud maja kuumim meeselanik, kes on võitnud nii naiste kui meeste südamed.

Pärast paaritunnilist pidu jätkus rahulik õhtu majas, kus räägiti erinevatel teemadel, alates Suure Venna mängust kuni oma tulevikuni välja.

Öö kulminatsiooniks sai Claudia ja Anne-Mari vaheline sõnasõda, mis vaibus sama kiirelt kui see algas.

Täna saavad mängijad üllatuse osaliseks. Mis see on? Ole meiega ja sa saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles