Meedia sai Võimult palliplatsil tuupi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus traditsiooniline rahvusringhäälingu ja riigikogu vaheline korvpallimatš, milles Toompea võistkond otsutava võidu päris.


Kohtumise võitis riigikogu meeskond tulemusega 74:54 (poolaeg 33:32). «Kõige suuremat peavalu valmistas meile Ott Lumi, kes viskas kokku 23 punkti,» ütles Jaak Raie ERRi juhatusest, kes ka ise eile kaasa lõi. Lumile järgnes vana korvpallihai, riigikogu aseesimees Jüri Ratas 22 punktiga.

ERRi meeskonnas paistid silma välisuudiste toimetaja Tarmo Maiberg (14 punkti ning Hannes Hermaküla (12 punkti).

«See on teine selline korvpallikohtumine,» rääkis Raie. «Eelmise matši selle aasta juunis võitsime meie, nüüd sai riigikogu revanši. Kaotus oli isegi üllatvalt suur, aga ega see nii ei jää. Leppisime kokku juba uue mängu aprillis. Tahame kevadel ja sügisel toimuvad treening-sõpruskohtumised traditsiooniks muuta.»

Võistkonnad
ERR: Mihkel Kärmas, Janar Vilde, Eigo Ojala, Jaak Raie, Hannes Hermaküla, Andres Arro, Toomas Lepasaar, Toomas Sarapuu, Vytautas Martinonis, Tarmo Maiberg.
Riigikogu: Hannes Rumm, Ott Lumi, Kalle Laanet, Kalvi Kõva, Riho Kangur, Allar Tankler, Remo Holsmer, Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles