Noorukid jõid end seaks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede öösel aeles Tallinnas Viru tänava alguses mööda kõnniteed üks veider paarike, kes oli nii palju alkoholi tarbinud, et ei jaganud enam ööd ega mütsi.


Alguses veel tagajalgadel püsti püsinud indiviidid kaotasid õige pea oma inimliku palge, komistasid iseenda otsa ja läbisid suurema osa oma teest horisontaalselt rulludes. See ei jätnud mõju avaldamata nende väljanägemisele.

Üks tegelastest kippus koguni oma pükse jalast kaotama, kuid ise ta sellele pisiasjale tähelepanu ei märganud pöörata. Seega koperdas ta edasi-tagasi nagu kana takus.

Politseipatrulli saabudes pidasid umbjoobes tüübid seadusesilmi oma kambajõmmideks. Siis ei saanud kainem neist aru, miks neilt dokumente küsitakse, kui nad on ometi piisavalt vanad, et klubisse pääseda. Veel tahtis ta politseinikelt teada, kas klubides on ka palju naisi.

Teise tegelase panus vestlusesse piirdus mõminaga: «Za što, p***j...». Lisaks joodikutele luusisid Viru tänava alguses ringi mingid tundmatud valged jänesed.

Vaata pilte, vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles