Galerii: TudengiGladiaator 2008

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TudengiGladiaator 2008
TudengiGladiaator 2008 Foto: Mikk Saaretalu/ TTÜ Fotoklubi

Nädalapäevad tagasi valiti Club Hollywoodis Tallinna TudengiGladiaator 2008. Esmakordselt toimunud üritusel osales kuus vägilast pealinna erinevatest kõrgkoolidest.


Võitjaks osutus Raul Kukk Tallinna Tehnikakõrgkoolist. Teiseks tuli Aivar Leppik  Tallinna Tehnikakõrgkoolist ja kolmandaks Erik Ehasoo Tallinna Ülikoolist.




Parima jõumehe välja selgitamiseks tuli kandidaatidel läbida neli erinevaid füüsilisi oskusi nõudvat vooru. Võistluse tarvis rajati Club Hollywoodi massiivne lava, kuhu olid ehitatud erinevad takistused.



«Kartsin, et väsitasin end proovis liiga ära, kuid tundub, et teised tegid seda veel enam», rääkis värske Tallinna TudengiGladiaator 2008, lisades: «Tegelikult on ikka mega hea meel võidu üle».



Tallinna TudengiGladiaator 2008 toimus tudengite klubiürituste raames, mis leiavad aset nii Tallinnas kui Tartus. Ürituste sarjale paneb ilusa punkti Miss University valimine Tudengite Kevadpäevadel 23. aprillil.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles