Mees magas, naine sünnitas vannitoas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu
Vastsündinu Foto: Wikipedia.org

Suurbritannias West Yorkshire`is Ellandis leidis aset juhtum, kus mees magas sügavalt, samal ajal kui ta elukaaslane vannitoas lapse ilmale tõi.

Anthony Probetsi kinnitusel ei ärganud ta enne, kui Gemma McSheffrey koos vastsündinud tütrega magamistuppa astus, kirjutab STT.

«Olin vannitoas, kui tundsin, et laps hakkab sündima. Hüüdsin kõva häälega Anthonyt, kuid ta ei kuulnud. Sain aru, et pean ise hakkama saama,» sõnas naine.

McSheffrey jätkas, et laps sündis kiiresti.

«Viisin vastsündinu mehele näha, kuid ta ei ärganud lapse nutu peale kohe, vaid selleks kulus umbes viis minutit,» lausus naine.

Naise kinnitusel ei saa meest kunagi hommikult ärkvele ning õhtul magama.

Kokana töötava Probetsi sõnul on ta juhtumist siiani šokis.

«Olin sügavas unes ja selle tõttu ei saanud Gemmat aidata. Kuid olen tema üle väga uhke,» lausus mees.

Gemma McSheffrey sõnul algas tal sünnitustegevus ja mees sõidutas ta haiglasse. Kuid arstide arvates polnud aeg veel käes ja nad saatsid paari koju tagasi. Kodus olles aga sünnitustegevus kiirenes ja looteveed tulid ära.

«Järsku tundsin, et nüüd pean pressima ja üsna kohe oli ka lapse pea näha. Laps sündis vähem kui 15 minutiga,» meenutas McSheffreys.

Laps sai nimeks Paige Elizabeth Probets.

Kuigi isa magas lapse sünni maha, sai ta siiski nabanööri läbi lõigata. Ema ja vastusündinud viidi kiirabiga haiglasse, kust nad üsna ruttu koju tagasi lubati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles