Printsess Diana käis koos Freddie Mercuryga homobaaris

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

Hiljuti paljastus, et Queeni laulja Freddie Mercury maskeeris printsess Diana meesmodelliks ning nad külastasid koos homobaari.

Printsess Dianat aitasid lisaks Mercuryle riietada ka komöödianäitlejad Cleo Rocos ja Kenny Everett, edastab The Telegraph.

Printsess kandis sõdurijakki, mütsi ja suuri päikeseprille kui kolmik külastas 1980. aastate lõpul Lõuna-Londonis asuvat Royal Vaulxhall Tavern homobaari.

«Kui me sisenesime, oli kohe aru saada, et tegemist on printsess Dianaga. Sealne rahvas aga ei pööranud talle tähelepanu, arvates et on lihtsalt üks nende seast. Printsessile selline varjatud olek meeldis,» meenutas Rocos.

Printsess Diana oli grimeeritud nii, et ta nägi välja nagu väga ilus mees.

Mercury, Everetti ja Rocose saabumine äratas tähelepanu ning kohal olnud hakkasid nendega suhtlema. Printsess Diana sai tähelepanu äratamata joogid tellida.

Briti prints Charlesi eksnaine, printsess Diana hukkus 1997. aastal Pariisi  Pont d´Alma tunnelis autoõnnetuses, kui püüdis koos oma kaaslasega Dodi al-Fayediga kõmufotograafide eest põgeneda.

Ansambli Queen laulja Freddie Mercury suri 1991. aastal 45-aastasena aidsi komplikatsioonide tagajärjel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles