Erki Nool sai oma Facebooki lehe - STOP homofoobiale!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Nool - ajakirja "Stiil" lemmikpoiss
Erki Nool - ajakirja "Stiil" lemmikpoiss Foto: Tanel Veenre

Möödunud nädalal üsna imekspandava avaldusega avalikkuse ette tulnud riigikogulane, IRLi liige ja endine tippsportlane Erki Nool sai nüüd ka endale uue Facebooki lehe - STOP homofoobiale!

Erki Noole mõtted: Nagu paljud heteroseksuaalid kontrollivad oma ihasid, et mitte laskuda abielueelsetesse või väljaspool abielu olevatesse seksuaalsuhetesse, nii hoidku ka homoseksuaalsete ihadega isikud end vaos.

On olemas erinevaid organisatsioone, mille ülesanne on aidata neid, kes tahavad oma käitumist muuta (ka geide organisatsioone). Tervenemisjuhtumid psühhoteraapia abil umes 30%, lisaks enese sidumine religiooniga näib olevat tegur, mis aitab homoseksuaalseid harjumusi kõige enam vältida.

Lisaks arvab Nool, et homoseksuaalsus on nakkav ja selline käitumine on kindlasti kõige kergem probleem, mida kõrvaldada.

STOP-homofoobiale!

Selle tulemusena kannatavad nii samasoolised paarid kui ka meie peredes kasvavad lapsed läbi koolikiusamise, mida õhutavad paraku vanemad, kes võtavad oma arvamuse kujundamisel eeskuju nt Priit Sibula ja Erki Noole taolistest ning seepärast on tehtud ka värske Facebooki lehekülg - STOP homofoobiale

Lehekülge näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles