Puhkusel olnuid ootas kodus ees üllatus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William ja Heather Ostell
William ja Heather Ostell Foto: Metro.co.uk

Austraalias Melbourne`is elavat arsti ja tema abikaasat ootas puhkusereisilt koju tagasi pöördumisel ees üllatus -  politsei uuris nende väidetavat tapmise juhtumit.

63-aastase William Ostelli ja tema 58-aastase abikaasa Heather Ostelli juhtum sai alguse sellest, et nende tütrel Angelal polnud aimugi, et ta vanemad sõitsid puhkusele, kirjutab abc.net.au.

Kuna tütar ei saanud vanematega kontakti, siis teatas ta nende kadumisest politseisse. Politsei hakkas uurima, mis Ostellidega juhtuda võis ning kahtlustas isegi mõrva.

Suur oli aga kõikide üllatus, kui paar järsku oma autoga kodu ette sõitis. Nimelt oli politsei sel hetkel seal ajakirjanikele pressikonverentsi pidamas nende väidetava surma asjaolude uurimise kohta.

Paar selgitas, et nad olid puhkusel ja jätsid oma koduloomad naabri hoole alla. Neil õnnestus ühe tütre, Melaniega ühendust saada, kuid teist tütart Angelat neil kätte saada ei õnnestunud.

«Kus te olite?» karjus šokeeritud Angela, kui ta vanemad autost välja astusid.

Ostellid vabandasid kõigi ees, kellele nad olid muret ja peavalu valmistanud.

Politsei kinnitusel tekitas tütar Angelas kahtlust see, et vanemate maja uks oli lukust lahti.

«Selles võib süüdistada mu abikaasat, ta unustas maja ukse lukustamast. Ta kiirustas lahkumisega ja järelikult unustas ukse,» lausus Heather Ostell.

Ostellide kinnitusel peavad nad veel oma tütre usalduse tagasi võitma, sest ta on siiani nende ootamatust kadumisest ja siis uuesti väljailmumisest šokeeritud.

Nad andsid ka kohapeal pressikonverentsi, selgitades, et puhkuseplaan tekkis neil ootamatult.

«Tegelikult on see üsna naljakas juhtum,» nentis Heather Ostell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles