Fredi Pärs on saatest välja langemise üle õnnelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalisti
Fredi Pärsi teekond saates.
«Eesti otsib superstaari» finalisti Fredi Pärsi teekond saates. Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval saatest «Eesti otsib superstaari» lahkuma pidanud Fredi Pärs rääkis Elu24-le, et on saavutatuga väga rahul ning kavatseb kindlasti muusikaga jätkata.

Saad laupäeval 20. Kas sul on ka natuke hea meel, et saad seda nüüd koos oma sõprade ja perega tähistada? Pidu on plaanis?

Tähistan kindlasti oma sünnipäeva suure peoga. Sellest tuleb üks vägev sünnipäev!

Mida saade edasi, siis hakkasin mõtlema, et ma ei tahakski võita. Võidu tingimuseks on koostöö plaadifirmaga. Ma olen mingil määral õnnelik, et mul pole seljataga inimesi, kes mind kohe suunama hakkavad. Äkki kaotaksin nii oma olemuse? See hirm mul veidi võidu ja plaadilepingu ees oligi. Olen enda kohaga väga rahul. Viis on ilus number ja jõudsin täpselt sellele kuldsele keskteele välja, ma pole üldse kurb. Usun, et mul on nüüd võimalus valida, mida ma teha tahan. Loodan, et mõni koostööpakkumine ikka tuleb.

Mida sa siis teha tahad?

Muusikat, mis tuleks minu hingest. Popmuusikat.

Kolm kuud tagasi ei teadnud sinust väga keegi, aga nüüd näeb saates kiljuvaid tüdrukuid ja autogrammi soovijate järjekordi. Kuidas see sulle mõjub? Tunned, et pead end nüüd rohkem kuidagi jälgima ka?

Mina olen ikka see sama vana Fredi, kes ma olen kogu aeg olnud. Ma eriti nagu ei kontrolli oma suuvärki või maneere. Olen, kes ma olen ja inimestele kas meeldib või ei meeldi.

Mis saab edasi – täna, homme?

Täna läheme tähistama. Homme ma magan. Järgmised kolm päeva ma lihtsalt olen. Võtan aja totaalselt maha ja siis ma n-ö sisenen sellesse maailma uuesti.  Avalikku maailma. Kindlasti tahan hakata kohe midagi tegema. Ei saa oodata kuni ma orbiidilt ära kaon.

Pead laulmist silmas?

Muusika, muusika, laulmine! Minust peab saama laulja. Ma tahan lauljaks saada! See on ainuke asi, mida ma teen oma hinge ja südamega.

Õpingud Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis jätsid siis ikkagi pooleli?

Jah!

Palun nimeta mõni mõnus ja eriline hetk, mis sulle siit saatest eluks ajaks meelde jääb.

See tunne, kui ma esimest korda siin laval lugu «One» laulsin. See oli täiesti hämmastav ja tõeliselt ülev tunne siin suurel laval olla. Vat, see oli nauding. Mäletan väga väga täpselt, kuidas ma laulsin ja kuidas ma seal laval olin. See hetk jääb mulle eluks ajaks meelde.

Ja kindlasti ka lugu «Who You Are». Tooksin välja need kaks esitust, sest teised mul nii hästi meeles polegi. «Who You Are» on minu lemmik lugu ja olen õnnelik, et sain selle siin esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles