Robbie Williamsi Tallinna kontserdi piletite vabamüük algab homme kell 10:00

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams ja Olly Murs
Robbie Williams ja Olly Murs Foto: SCANPIX

Reede hommikul FBI Concert Club’i liikmetele alanud eelmüügi raames osteti ja broneeriti kahe päevaga üle 20 tuhande pileti. Tallinna kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on nõudlus Robbie Williams’i suvise kontserdi vastu viimase aja suurim.

«Viimati oleme nii palju pileteid eelmüügi raames realiseerinud kolm aastat tagasi kui Madonna kontserdi pääsmed müüdi ühe päevaga välja. FBI Concert Club’i liikmetel on veel võimalust osta Robbie Williams’i kontserdi pilet enne vabamüügi algust homse hommiku kella 09:00ni. Soovitan soojalt liikmestaatuse eelise ära kasutada, sest esmaspäeval läheb vabamüük lahti üheaegselt Eestiga ka Lätis, Leedus, Soomes ja Venemaal,» kommenteeris Rebane. Reedel algas ka enamuse Robbie Williams’i 2013. aasta Euroopa turnee kontsertide piletimüük ning esimeste tundidega müüdi välja staadionite kaupa pileteid ning praeguseks on Robbie lisanud juba seitse suurt lisakontserti Inglismaal ja Taanis.

Piletid Robbie Williamsi showle Tallinna Lauluväljakul tulevad VABAMÜÜKI juba homme, ESMASPÄEVAL kell 10.00 ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti. Piletihind on 69 eurot, millele lisandub Ticketpro käsitlustasu. Korraga saab osta vaid kuni 6 piletit.

Briti edukaim sooloartist ning sel aastal võimsa comeback’i teinud Robbie Williams esineb taasiseseisvuspäeval, 20. augustil 2013 Tallinna Lauluväljakul. Show toimub Robbie uue turnee «Take The Crown - Stadium Tour 2013» raames ning on artisti ainsaks kontserdiks kogu regioonis – järgmisel suvel ei esine Robbie Stockholmis ega Helsingis, Vilniuses ega Riias, Moskvas ega Peterburis. Tallinna show erikülalisena astub lavale ka Briti popartist Olly Murs.

Robbie Williamsi Tallinna kontserdi produtsent on BDG Music koostöös X-Ray ja ie:music ltd’ga. Meediapartnerid: Kanal 2, Sky Plus, Pervõi Baltiiski Kanal, SKY Radio, Delfi. BDG Music’ut sõidutab Peugeot.

NB! Robbie Williams’i Tallinna kontserdi piletiostjatel või pileti omanikel on võimalus saada Robbie Williams’i uus plaat «Take The Crown» eriti soodsa hinnaga - vaid 10 EUROga!

Plaadi saab:

a. Ostes Robbie Williams’i kontserdi pileti või olemasoleva pileti ettenäitamisel Ticketpro kassas Solarise keskuses Tallinnas, Pärnu Kontserdimaja piletikeskuses, Tartu Vanemuise Kontserdimaja piletikeskuses ja Jõhvi kontserdimaja piletikeskuses.

või

b. Ostes Robbie Williams’i kontserdi pileti Ticketpro internetipoest aadressil www.ticketpro.ee. Sel juhul toimetakse plaat koos piletiga kohale kulleriga (tingimused Ticketpro lehel). Plaadi kohaletoimetamise eest eraldi maksma ei pea – kulleriteenuse maksumus jääb samaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles