Eakate festivali staar on Getter Jaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne&Stiil" kampaaniale pühendatud aprillinumbri esikaanel särab ekstravagantse muutuse läbi teinud Getter Jaani
"Anne&Stiil" kampaaniale pühendatud aprillinumbri esikaanel särab ekstravagantse muutuse läbi teinud Getter Jaani Foto: Anne & Stiil

Järjekorras juba kolmas Eakate festival toimub 5.-6. oktoobril Tallinnas Salme kultuurikeskuses ning pakub eakatele kasulikke loenguid, loomulikult ei puudu ka mess ning särtsakas meelelahutus.

Festivali avab sotsiaalminister Hanno Pevkur, tunnustatakse ka konkursi Aastad täis sära ja väärikust parimaid ning selgub Karuohaka tiitli saaja. Muusikalise osaga lisab festivali avamisele sära lauljatar Getter Jaani, kes osales ühtlasi ka konkursi žürii töös.

Tänavusel festivalil on esmakordselt eakate käsutuses festivali pass, mis sisaldab erinevaid soodustusi nii teatrikülastuseks, reisimiseks, sportimiseks, muuseumikülastuseks kui kohvikus maiustamiseks.

Festivali pass on tasuta kõigile saadaval festivali partnerite juures alates 1.oktoobrist ning festivalil kohapeal.

Festivali täpse ajakava ja programmi leiad: www.inkotuba.ee

Eakate festival 2012 toetajad on TENA, Apotheka, Hasartmängumaksu nõukogu, Sotsiaalministeerium, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Euroopa Komisjoni esindus Eestis, Sampo Pank, Sirowa jt

Festivali korraldab MTÜ Inkotuba, kes igapäevateenusena pakub vastuseid põetus- ja pidamatusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele.

Inkotoast saab soetada vajalikke sidemeid, mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi ja loenguid.

Tallinnas koguneb MTÜ Inkotuba eestvõtmisel kord kuus Tallinna omastehooldajate tugirühm. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas.

Kohtumiseni Eakate festivalil 2012!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles