Staarid mälestasid Heath Ledgerit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heath Ledger
Heath Ledger Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi näitlejad Tom Cruise, Katie Holmes, Sienna Miller, Ellen DeGeneres ja lavastaja Todd Haynes osalesid Los Angeleses näitleja Heath Ledgeri mälestuseks korraldatud tseremoonial.

Privaatne mälestusüritus 28-aastaselt surnud Ledgeri auks toimus laupäeval ning sellel osalesid mitmed filmitööstuse tähed ja Ledgeri agentuuri CAA liikmed, teatas Wenn.

Cruise ja Holmes töötasid koos Ledgeri endise kallima Michelle Williamsiga telesarjas «Dawson's Creek», Sienna Milleriga tegi Ledger koostööd filmis «Casanova».

Mälestustseremoonia peeti nädal pärast Ledgeri pere ja lähedaste sõprade poolt Westwood Village Memorial Parki surnuaias korraldatud mälestusteenistust. Näitlejat meenutati ka New Yorgis, kus tema auks tuli kokku üle tuhande leinaja.

Ledger leiti 22. jaanuaril oma korterist surnuna. Lahkamine surma põhjust ei selgitanud ning politseile pole veel teada testitulemused, mis peaksid selgitama, kas näitleja surmas mängisid rolli tema korterist leitud narkootikumid.

Ledgeri surnukeha toimetati tema kodumaale Austraaliasse, kus see ta kodulinnas Perthis mulda sängitatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles