Thunderheist “Thunderheist”

Janar Ala
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thunderheist "Thunderheist".
Thunderheist "Thunderheist". Foto: Plaadi esikaas

Thunderheist on uus ja hip electrocrunk-duo, mis tuleb Torontost. Koosneb valgest meeselektroonikust Grahm Zillast ja mustast naisräpparist Isisest. Tutvus see duo interneti vahendusel faile jagades.

Grahm Zilla oli teinud remiksi ühest Spank Rocki loost, tahtis seda sõbraga jagada ja eksis siis Messengeri aknaga. Lugu jõudis hoopis Isiseni.

Paar ep-d on duol juba ilmunud, nüüd jõuti siis täispika plaadini. Muusikaline spekter on neil lai, või vähemalt ettearvatav. Üldnimetajaks vintage-elektroonika.

Plaat algab sümpaatse elektrodiskoga ("Sweet 16"), võdistab väga vana kooli electro-hop'i ("LBG"), põrutab madalaid ja sensuaalseid bassisagedusi ("Slow Roll"), külastab vilksamisi ühte Detroiti laohoonet ("The Party After"), laotab valla kosmilist süntesaatoritantsu ("Anthem"), kuid jääb siiski omasse crunk-raami.

Plaati järjest läbi kuulates muutub asi lõpuks natuke monotoonseks. Meeldib selle Isise laia joonega räppimismaneer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles