«Suletud uste taga» avalugu: neiu otsis pärisvanemaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suletud uste taga; perekonnasaladus
Suletud uste taga; perekonnasaladus Foto: TV3

Lood elust enesest ehk sari «Suletud uste taga» alustas täna uut hooaega. Avaosa oli neiust, kes otsustas üles otsida pärisvanemad.

18-aastane Signe avastas väikelinna vanematekodust ärakolimise käigus, et tegelikult on ta adopteeritud. Segaste tunnetega asus neiu välja selgitama oma tegelikku päritolu, otsustades kindlasti üles otsida pärisema. Üllatuseks leidis ta aga hoopis kellegi teise...

«Suletud uste taga» produtsendi Katrin Meieri sõnul on selle sarja lugudes väga palju emotsioone - nii naeru, valu kui ka pisaraid. Kõik lood on pikitud tegelaste endi kommentaaridega ja tagasivaatavate ülevaadetega sündmuste käigust.

«Iga saade räägibki ühe inimese või perekonna loo, jutustades kaasakiskuvalt sellest, mis toimub suletud uste taga tegelikult,» märgib produtsent.

Uue hooaja põnevad, keerulised ja mõtlemapanevad lood tavaliste inimeste tagatubadest jõuavad eetrisse, et tõestada – kõik see, mis toimub ekraanil, võib juhtuda ka meie sõbra, tuttava, kõrvaltänava naabri või koguni meie endiga.

«Suletud uste taga» on TV3 eetris teisipäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles