Tjuun In’i džässieril esinevad Anna Põldvee ja Indrek Varend

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Põldvee
Anna Põldvee Foto: Erakogu

Homme, 27. juulil väljub Raadio 2 saade Tjuun In eetrist Von Krahli, kus toimub igasuvine džässieril Lisaks saatejuhtidele-residentidele Qbale, To-Shale ja L.Eazyle astuvad von Krahlis ülesse lauljatar Anna Põldvee, saksofonist Indrek Varend ja DJ Sinda.

Üleval korrusel mängivad plaate Ivar Martin ning Gerd Tammist.

Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli lõpetanud Anna Põldvee on üles astunud festivalidel nii Eestis kui välismaal. Anna on teinud koostööd ka mitmete artistidega, nt Tõnu Naissoo, Siim Aimla, Erki Pärnoja ning Rulers of The Deep. Hetkel esineb Anna kõige tihedamini koos Erkki Pärnoja ja Kristjan Kallasega ning sügisest võib teda kohata Nukuteatri uues muusikalis «Kevadine ärkamine».

Indrek Varend alustas saksofoni õpinguid 12-aastaselt Kuusalu muusikakoolis, läks edasi õppima Georg Otsa nimelisse kooli ja lõpetanud oma tudeerimise saksofoni erialal ka seal, jätkab Indrek hetkel õpinguid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Lisaks õpingutele mängib ta Flavours nimelises bändis. Indrek on osalenud sel aastal ka Ewert and The Two Dragons live-tuuridel.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade, mida juhivad Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kahetunnine raadiošõu on R2 eetris reedeti kell 22:00-00:00 tuues kuulajateni parimaid palasid drum’n’bass muusikastiilist.

27. juulil esinevad Von Krahlis: Anna Põldvee, Indrek Varend, Dj Sinda, Ivar Martin, Gerd Tammist, Qba, To-Sha ja L.Eazy

Von Krahli uksed avatakse kell 23:00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles