Raadio 2 saade «Tjuun In» läheb reedel Pärnu Bussi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 saade Tjuun In eetrist klubisse.
Raadio 2 saade Tjuun In eetrist klubisse. Foto: Panther Media/Scanpix

Sellel reedel, 6. juulil väljub Raadio 2 saade «Tjuun In» eetrist klubisse Buss.

Lisaks saatejuhtidele-residentidele Qba, To-Sha ja L.Eazyle esinevad Bussis Mutated Forms ja lauljatar Anneliis Kits.«Tjuun In» on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade, mida juhib Eesti trummi ja bassi kuldne trio Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kahetunnine raadiošõu on R2 eetris reedeti kell 22:00-00:00 tuues kuulajateni parimaid palasid drum’n’bass muusikastiilist. «Tjuun In’i» väisavad ka külalis-DJd nii meilt kui mujalt, samuti väljub Tjuun In nimeline saade mõnikord eetrist peole. Sel reedel suundutakse Pärnusse klubisse Buss.

Mutated Forms on Eestist pärit drum and bassi trio. Nende edu tantsumuusikamaastikul algas 2006. aastal, mil Suurbritannia plaadifirma Formation Records nende loo «My Feeling» oma «The World of Drum & Bass» kogumikule lisas. Edaspidine looming viis neid koostööni Grid Recordingsiga, mille alla nad kuuluvad praeguseni.

Aastal 2009 võitis Mutated Forms Raadio 2 korraldataval DNB Parimad jagamisel järgmised kategooriad: parim Eesti lugu - «Glory Days (Never Again)», parim Eesti produtsent ja aasta DJ. Viimase tiitli võitsid nad ka järgneval aastal.
Mutated Forms on koostööd teinud artistidega nagu Netsky, Jenna G, London Elektricity jt ning nende loomingut on teiste seas avaldanud plaadifirmad nagu Metalheadz, Grid, Spearhead ja Allsorts.


6.juulil esinevad Bussis Mutated Forms, Qba, To-Sha, L.Eazy ja Anneliis Kits.

Uksed avatakse kell 23:00.

Klubi Buss asub Munga tn 2, Pärnus
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles