Iiris kinnitati ansambli Keane Helsingi kontserdi külalisesinejaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Vesik
Iiris Vesik Foto: Promopilt

18. juulil esineb Helsingis klubis The Circus briti ansambel Keane.

 Täna avalikustas kontserdi korraldaja Live Nation, et bändi külalisesinejaks Soomes saab olema eesti lauljatar Iiris.

Märtsi lõpus debüütalbumi «The Magic Gift Box» avaldanud Iiris tunnistab, et talle tuli kutse meeldiva üllatusena: «Meie agent Juha Juoni võttis umbes paar nädalat tagasi ühendust ja uuris, kas meid taoline pakkumine huvitaks - loomulikult olime kohe nõus! Väga hea tunne oli, sest järelikult on meid märgatud ning oleme positiivselt silma jäänud. Oleme alati taoliste võimaluste eest tänulikud, sest need aitavad meil jõuda aina laiema publikuni."

Festivalisuvi algas Iirisele 16. juunil, mil lauljatar astus üles mainekal1979. aastast korraldataval Soome festivalil Provinssirock. Põhjanaabrite meedia on tagantjärgi leidnud vaid positiivseid sõnu lauljatari kontserdi kohta. Muusikaleht Sue kirjutab: "Iiris ja tema bänd andsid vaimustava kontserdi. Iiris hoidis vaevata oma peopesas üllatavalt suurearvulist publikut». Soundi.fi lisas: «Jah, Iirise taustalaulja oli väga armas, aga tõeline kuninganna laval oli Iiris.»

Juulis ootavad Iirist veel muuhulgas ees Läti festival Summer Sound ning Ilosaarirock Soomes. Eestis võib Iirist näha 3. augustil Leigo Järvemuusika festivalil ning 10. augustil Tallinnas GreenFest City Edition nimelisel peol Tselluloosi mäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles