Britney Spears “Circus”

Esme Kassak
, meediahuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears “Circus”.
Britney Spears “Circus”. Foto: Plaadi esikaas

Britney on rohkem nähtus, justkui väljamõeldud tegelane klikkide püüdmiseks. Seda imetlusväärsem on juba kuuenda albumi tähiseni jõudmine, arvestades naise tormilist isiklikku elu.

Küllap on siin oma osa heal tiimil. Nii leiab vaid mõne loo autorite hulgast noore daami enda nime. Hiti "Womanizer" on produtsendid kokku klopsinud, kuid sobib meedia-Britneyle hästi.

Nagu Britney tundub fantaasiamaailmast pärit, jätab see lugu mulje kui mingist müstilisest masinast, millest läbi käies oled Hoopis Teine Naine.

Armas-süütud diskoklassikalised uups-lood paistavad minevikku jäetud olevat, valitseb kaasaegne elektropopp. Suurem osa lugusid vastab püstitatud peateemale - on maske, šõud, pidusid, millest järgmisel hetkel midagi ei mäletata. On meelas Britney, on elutsirkus.

Märksa enam üllatavad nii sisult kui helilt mahedamad lood "Out From Under" ja "Unusual You", kulmineerudes ema-Britney kogemusega hapras ja siiras laulus "My Baby", mille autorikski ta ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles