Emil Rutiku grillib ainult värsket liha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Rutiku
Emil Rutiku Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Muusikust kokk Emil Rutiku mõtted on suunatud suvele ning aeg, mil grillsüsi krõbisevast paberkotist grilli potsatab, pole üldse mitte kaugel.

«Mu ainuke tingimus on see, et liha peab olema värske,» pole Rutiku huvide hulgas näiteks külmutatud liha süüa, kirjutab Naisteleht.

«Pakendatud ja marineeritud liha ei osta ma poest kunagi, see on kuidagi... suretatud,» lisab kokana tegutsev harrastusmuusik.

«Head värsket kraami saab näiteks turult juba tuttavaks saanud müüjate või sõprade käest. Peale liha saab grillida ka tsukiinisid, maisitõlvikuid, paprikaid ja tomateid,» märgib mees.

«Eriti hea on aga korraks kuuma õli see praetud salvei - see sobib hästi näiteks salati sisse,» soovitab Rutiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles