Anu Saagim: võtan Soomes aja maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
abcdef
abcdef Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Ajakirja Just! peatoimetaja ametikohalt lahkunud Anu Saagim plaanib oma mehe Ristomatti Ratia juurde Soome kolida ja aja maha võtta.

Saagim sõnas, et tema lahkumise põhjuseks oli ajakirja omanike ja tema nägemuse kardinaalne erinevus, vahendab Ilta-Sanomat.

«Uus omanik, eestlasest miljonär Oliver Kruuda soovis ajakirjast teha tõsiseltvõetavama, tahtis seal rohkem poliitikat ja riigitüüri juures olevaid inimesi näha. Meie nägemus läks lahku,» selgitas Saagim.

Saagimi kinnitusel peaks Just! olema ikka meelelahutusajakiri, mitte liiga tõsise sisuga väljaanne.

Saagim jätkas, et ta plaanib nüüd aja maha võtta ja on isegi kaalunud jäädavalt Soome kolimist.

«Kavatsen Soome kolida, aja maha võtta ja vaadata, mis edasi saab. Mu mees Ristomatti ütles, et ma mõelgu asjad rahulikult läbi,» lausus Saagim.

Naine lisas, et ta abikaasal on hea meel, et ta töö maha pani.

«Naersime Ristomattiga, et viimase kolme kuu jooksul oleme koos olnud ainult kolm korda! Tema arvates on meie lahusolek muutunud haiglaseks, kui me teineteist peaaegu mitte kunagi ei näe. Nüüd see muutub,» selgitas Saagim.

Saagim jätkas, et ta on saanud juba uusi tööpakkumisi, kuid ta pole oma otsust langetanud. Naise sõnul on talle ka Soomes tööd pakutud.

«Olen Soomet taga igatsenud. Tahan Soomes mõni aeg rahus olla ja mõtteid koguda. Teekisn vahepeal meeleldi ka tavalise ajakirjaniku tööd, sest peatoimetaja töö on ennast ammendanud,» lausus endine peatoimetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles