Esitlusele tuleb koguteose «Järvamaa» teine osa

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Leppoja

Reedel kell 13 esitletakse Järva maavalitsuses koguteose «Järvamaa» teist osa, kohapeal on võimalik raamatut ka esitlushinnaga osta.


Koguteose «Järvamaa» toimetuskolleegiumi aseesimees, teose üks koostajatest Henn Sokk ütles, et kui esimene osa käsitleb maakonna loodust ja ajalugu üldisemalt, siis teises osas on mindud sügavuti erinevate eluvaldkondade lõikes.


Kirjas on maakonna haridus- ja kultuurilugu kogu selle mitmepalgelisuses. «Esitledes koguteose «Järvamaa» teist osa, võime juba kolmandat ootama jääda, sest selle materjal on samuti valmis,» lausus Sokk.


Sokk märkis, et kui esialgu pidime koguteosest ilmuma vaid kaks osa, siis autorid on kirjutanud nii huvitavalt ja kaasakiskuvalt, et toimetusel oli võimatu artikleid kärpida. «Nii otsustatigi, et tuleb veel ka kolmas osa, milles on juttu Järvamaa majandusest ja poliitikast,» lisas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles