GALERII Armastatud ajakirjanik Ene Veiksaar saadeti viimsele teekonnale

Elu24
Copy

26. aprillil saadeti Tallinnas Siselinna kalmistu tavandihoones viimsele teekonnale ajakirjanik Ene Veiksaar, kellega kogunesid hüvasti jätma sugulased, sõbrad, koolikaaslased, kolleegid ning poegi toetama tulnud sõbrad.

Enet meenutati kui ettevõtlikku ja empaatilist õigluse eest võitlejat, kel jätkus tähelepanu ja siirast huvi kõigi vestluskaaslaste ärakuulamiseks, olgu see lähedane sõbranna, juhuslik reisikaaslane või esimest korda kohatud intervjueeritav.

Südamlikult rääkisid emast Ene pojad, kes kinnitasid, et ema õpetused ja eeskuju on andnud neile nii huvi maailma vastu, sportliku loomu kui oskuse sõpru leida ja hoida.

«Tuulevaiksel ööl» kitarrihelide saatel asus Ene Veiksaar väikelaeva juhitunnistuse täieõigusliku omanikuna teele unustuse jõe teisele kaldale.

Ene Veiksaar suri 18. aprillil vaid 55-aastasena. Ta on töötanud Eesti Raadios ja TV3s. 2022. aasta augustist oli ta Ida-Tallinna keskhaiglas kommunikatsioonispetsialist.

«Kuigi meie koos veedetud aeg oli lühike, jättis ta endast südamesse jälje – mälestuse soojusest ja sõbralikkusest,» teatas Veiksaare lahkumisest Ida-Tallinna keskhaigla kommunikatsiooni- ja turundusjuht Inge Suder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles