Phoenix võtab hiphopi karjääri tõsiselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix Foto: AP / Scanpix

Joaquin Phoenix kinnitas hiljutises intervjuus, et kavatseb tõesti alustada karjääri hiphop-muusikuna .

Ühe allikas sõnul oli eelmisel kuul ühes Las Vegase ööklubis aset leidnud esinemine ühe kunstiprojekti, kuid hoolimata esinemise väidetavalt kehvast tasemest kavatseb ta oma hiphopi-alased ambitsioonid ellu viia, vahendab WENN.

«See pole mingi pettus. Kas see võib olla naeruväärne? Kas mu karjäär muusikas võib tunduda naeruväärne? Jah, see on võimalik, aga päris kindlasti ei olnud see mul niimoodi kavas,» ütles Phoenix.

Endine näitleja, kes teatas filmikarjääri lõpetamisest eelmise aasta oktoobrikuus, on veendunud, et ta oleks saanud negatiivse kriitika osaliseks ka siis, kui debüütesinemine oleks ülihästi välja kukkunud.

«Minu kogemus pärast seda on olnud selline, et päris paljud kutid on tulnud ütlema: «Me tõesti austame sind selle pärast, et sa seda teed ja ennast sellisesse olukorda paned», sest ma arvan, et tõelised hiphopi helged pead teavad, et see on raske ja see saab olema keeruline üleminek ning inimesed võtavad järjekorda, et minu üle nalja teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles