PÄEVAHOROSKOOP 14. juuli: Neitsil võib armuasjades pingeliseks kiskuda, Kaalud peaksid vähem rahaasjade pärast muretsema

Copy
Foto: Shutterstock

Mida toob neljapäev? 

Jäär

Sul tuleb palju inimeste hulgas liikuda. Pidevalt suheldes arendad oma oskusi ning kogud uusi teadmisi ja kogemusi.

Sõnn

Oled leidlik ja riskialdis. Sinu püüdlused võivad vilja kanda, suure rahasumma saamine pole võimatu, ent riskides võid palju kaotada.

Kaksikud

Soodne aeg harrastustega tegelemiseks. Kui oled sportlane, võid võistlustel olla edukas, suudad end õigel hetkel kokku võtta.

Vähk

Tunned vajadust palju inimeste hulgas viibida, uusi tutvusi luua. Võid kohata kedagi, kes sinu senise maailma lausa pea peale paiskab.

Lõvi

Võta päev korraga, sest nii mõndagi võib muutuda ja muudatuste iseloomu ette aimata sa ei suuda.

Neitsi

Päev on hea varem tehtud vigade parandamiseks. Armuasjus võib pingeliseks kiskuda – käitud ajuti isekalt ja armukadedalt.

Kaalud

Kipud rahaasjade pärast ülemäära muretsema, aga see ei vii edasi. Püüdlikkus ja pidev pingutamine ei kanna kuigi hästi vilja.

Skorpion

Pead olema nutikas ja terane, oskama võimalusi märgata ja õigesti hinnata. See pole lihtne, sest olulise info kogumine on takistatud.

Ambur

Liigne võimaluste kaalumine mõjub pigem pidurdavalt. Otsustaval hetkel julgelt, jõuliselt ja kiirelt tegutsedes võid jõuda sihile.

Kaljukits

Saad palju vastukäivat infot. Sinuga kenasti käituv inimene ei pruugi kaugeltki olla usaldusväärseim.

Veevalaja

Uue info omandamine ei õnnestu niisama lihtsalt. Raske on keskenduda ja see, mis ei tundu väga huvitav, ei jää kuigi kergesti meelde.

Kalad

Kunagi liiva jooksnud ettevõtmised tasub taas käsile võtta – nüüd oled targem ja tugevam, suudad seekord paremini teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles