PÄEVAHOROSKOOP 2. mai: Amburi meeleolu võib olla kõikuv, Vähil võib üsna raske olla teiste inimestega koostööd teha

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Mariia Boiko/Shutterstock

Päikselist neljapäeva!

 

JÄÄR

Sul võib tekkida võimalus kasutada seni varjul olnud andeid. Oled ise ka üllatunud nähes, et oled võimeline enamaks, kui arvasid.

SÕNN

Tänased juhtumised võivad meelde tuua läbielamisi minevikust. Mälestused võivad sinu enesekindluse veidike kõikuma lüüa.

KAKSIKUD

Oled kaaslaste suhtes kahtlev, pigem hoiad oma mõtted ja tunded enda teada. Kui sa end ei väljenda, siis kardetavasti sind ka ei mõisteta.

VÄHK

Üsna raske võib olla teiste inimestega koostööd teha. Mõningate töökaaslaste või klientidega võib lahkarvamusi tekkida.

LÕVI

Kui oled lapsevanem, võid täna oma laste pärast üleliia muretseda. Kipud nende tegevust piirama, sest lihtsalt mõtled üle.

NEITSI

Koduses elus võib miski sind ärritada. Kaldud arvama, et sind ei mõisteta, võib-olla tundub, et sinu kohustuste koorem on ebaõiglaselt raske.

KAALUD

Võõraste inimestega suhtlemine võib tunduda ebamugav, eriti kui pead naeratama kellelegi, kes omajagu ebameeldivalt käitub.

SKORPION

Loominguliseks eneseväljenduseks sobib päev hästi. Rahaasjade ajamine ja äriläbirääkimiste pidamine ei pruugi aga sujuda.

AMBUR

Meeleolu võib olla kõikuv, kipud toimuvat nägema tumedamates värvides, kui asi väärt. Või siis vastupidi – vaatad pilti läbi roosade prillide.

KALJUKITS

Ära tee täna otsuseid, mis puudutavad sinu emotsionaalset elu. Niisamuti ei ole vaja mõtetes minevikku rännata, püsi praeguses hetkes.

VEEVALAJA

Võid kohata kunagist koostööpartnerit või sõpra, kellega suhtlemine äratab ellu mingid ammu kogetud tunded.

KALAD

Pingutad tööl palju selle nimel, et enesekindlat muljet jätta. Sinus on omajagu sisemisi kõhklusi, mida pead vajalikuks varjata.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles