Ärinaine Kristel Kruustük naaseb perega kodumaale: kartsin meie turvalisuse pärast

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy

«Kuni eelmise nädala lõpuni ei olnud ma tegelikult kindel, kas see oleks meie pere jaoks õige samm,» tõdes ettevõtja Kristel Kruustük Instagramis.

Eesti noorim naismiljonär Kristel Kruustük teatas ühismeedias, et neli kuud kestnud reis Lõuna-Aafrikas on lõppenud. «Homme lendame tagasi Eestisse!» 

Kruustük tunnistas, et kõhkles, kas see on üldse õige otsus. «Kuni eelmise nädala lõpuni ei olnud ma tegelikult kindel, kas see oleks meie pere jaoks õige samm. Ma kartsin Eesti pärast. Ma kartsin Euroopa pärast. Ma kartsin meie turvalisuse pärast,» tõdes ta.

«Kuid näen Ukraina rahva jõudu ja väge ning rahvaid üle kogu maailma kokku tulemas, et üksteist toetada, teeb mind nii lootusrikkaks. Kurjusel pole siin maailmas kohta.»

Lisaks jagas Kruustük oma jälgijatega Will Smithi mõtet: «Hirm ei ole tõeline. Ainus koht, kus hirm võib eksisteerida, on meie mõtted tulevikust. See on meie kujutlusvõime toode, mis paneb meid kartma asju, mida praegu ei eksisteeri ega pruugi kunagi eksisteerida. See on peaaegu hullumeelsus. Ärge saage minust valesti aru, oht on väga reaalne, aga hirm on valik.»

Möödunud nädalal tunnistas ettevõtja Instagrami tehtud emotsionaalses sissekandes, et Ukrainas toimuv on tekitanud temas ärevust.

«Mida iganes sa hetkel tunned, tea, et see on normaalne. Mina olen täna maadelnud meeletu ärevusega. See on miski, mida ma kunagi varem ei ole tundnud. Iga hingetõmme on rohkem kui valus, sees keerab. Tunnen muret süütute inimeste pärast, kes kannatavad. Tunnen, et olen täiesti kasutu,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles