Studio toob Eestisse maailma house-muusika nõutuima mehe

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pukka Up pidusid iseloomustab flirtivalt lõbus meeleolu vabade seiklushimuliste hingede keskel
Pukka Up pidusid iseloomustab flirtivalt lõbus meeleolu vabade seiklushimuliste hingede keskel Foto: Klubi Studio

Laupäeval 18. veebruaril avab Tallinna vanalinnas asuv klubi Studio oma uksed Inglismaa suurimale house-muusika brändi Pukka Up šikile peoõhtule. Funktion One audiosüsteemi panevad proovile brittidest DJ-d Sam Walker ja Futuristic Polar Bears.
 



Pukka Up pidusid iseloomustab flirtivalt lõbus meeleolu vabade seiklushimuliste hingede keskel. Eufooriliste ent hoolikalt valitud rütmide eest vastutavad DJ-d, kelle tööd iseloomustab lavaline pedantsus ja kõrgeimaks eesmärgiks on nauding kvaliteedist.

Sellele aitab kindlasti kaasa ka klubi Studio ainulaadne Funktsion One helisüsteem.
 

Sam Walker avastas oma kire muusika ja selle teistele ette mängimise vastu 12-aastaselt, just siis hankis ta oma esimesed plaadid. Hea kõrv ja loomulik anne õigeid rütme ja helisid kokku segada tõid talle edu erinevates muusikažanrites – oma südame kaotas mees aga house-muusikale.

Tema talent ja peadpööritav areng avas üsna varsti ka klubide uksed – kõigest 16-aastasena mängis Sam Walker plaate väga mitmes Liverpooli peopaigas ning osales DJ-dele mõeldud jõuproovides.

2004. aastal võitis ta kõrgeima auhinna Dreamland DJ võistlusel, mis lennutas mehe oma ala tipptegijate kõrvale DJ-pulti klubis Cumbria.
 

Sam Walkeri kirg muusika vastu ja visadus viisid sihile – üsna varsti räägiti temast kui  Liverpooli tõusvast tähest. Enne 21-aastaseks saamist astus ta üles maailma hinnatuimatel house-muusika pidudel nagu Hedkandi, Gatecrasher ja Goodgreef.

Klubidest edasi tulid festivalid – esimeseks suurimaks verstapostiks 2009. aastal toimunud Block Party, kus Sam tegi oma debüüdi Ministry of Sound laval.

Lapsepõlveunistus DJ-elukutsest sai Sami jaoks reaalsuseks pärast seda, kui talle panid n-ö käpa peale Inglismaa suurima house-muusika brändi Pukka Up loojad. Täna mängib mees parimates klubides üle maailma.
 

DJ-trio Futuristic Polar Bears sündis 2010. aastal. 20-aastase DJ-töö kogemusega mehed külvavad klubipõrandad üle maheda seguga eufoorilisest ja samas tuttavlikult kergete ja mahedate house-muusika võngetega. Meeste poolt välja antud kogumikke kasutavad oma pidudel suur enamus žanri tipptegijatest. Eestisse jõuab muusikat valima trio üks tugisammastest – DJ Luke Hayes.
 

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi

Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.
 

Laupäeval 18. veebruaril mängivad klubi Studio ülemisel korrusel plaate dj-d Sam Walker ja Futuristic Polar Bears. Allkorrusel teevad oma etteaste Eestimaa parimad pojad DJ-d Anton Must ja Muudu.


Studio uksed avatakse 23.00.
Pilet: 5 / 10 eur

Klubi Studio Facebookis: https://www.facebook.com/KlubiStudio

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles