Martin Müürsepp jättis Kaasani kasiinodesse pool miljonit krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Toomas Huik

Eesti pokkerimeistrivõistlustel esimesena välja langenud korvpallur Martin Müürsepp on ühe õhtuga Venemaa kasiinodes kaotanud 360 000 krooni, kokku on sinna jäänud aga umbes pool miljonit krooni.

Laupäeval kell kuus istus Müürsepp, päikeseprillid ees, Tallinnas Reval Park Hotelli kasiinos pokkerilauda ja alustas koos 68 rivaaliga Eesti meistrivõistlusi, mille auhinnafond on 300 000 krooni, kirjutas Õhtuleht.

«Kahju, et esimesena lahkuma pidin, kuid kunagi proovin uuesti ja võidan,» lubas ta. «See pole riski- ega õnnemäng, vaid tõsine ajuragistamine.»

Ent Müürsepp on mänginud ka väga suure raha peale, sest Venemaa tippklubides korvpallurina profileiba süües jättis ta mõnikord kasiinosse summad, mille mainimine lihtinimesele kananaha ihule toob – suurimaks kaotuseks oli 30 000 dollarit ehk ligi 360 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles