VIDEO Eriskummaline juhtum Californias: alasti naine jäi kahe maja vahele lõksu

Elu24
Copy
Päästemeeskond kahe hoone vahele piilumas.
Päästemeeskond kahe hoone vahele piilumas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Teisipäeval leidis USAs California osariigis aset eriskummaline juhtum, kus alasti naine jäi kahe hoone vahele lõksu. 

Californias Santa Ana linnas jäi teisipäeval tundmatu naisterahvas kahe maja vahele kinni. Naine oli peaaegu alasti, tal olid jalas vaid kingad, vahendab New York Post.

Need Santa Ana tööstuspiirkonnas asuvad hooned on üksteisest 20 sentimeetri kaugusel. Praegu ei ole teada, kuidas naine kahe maja vahele sattus või kaua ta seal enne päästemeeskonna saabumist oli.

«Me ei ole sada protsenti kindlad, kuidas ta sinna sattus,» tõdes kohaliku päästemeeskonna kapten ja lisas: «Praegu on see meie kõigi jaoks müstika.»

Päästemeeskond sai kõne kell kaks päeval, kui ühe hoone töötajad kuulsid paanilisi karjeid. Esialgu ei saadud aga aru, kes karjub või kust karjed tulevad.

«Ta aina karjus ja karjus ja karjus,» kommenteeris ühe hoone omanik.

Lõpuks vaatasid töötajad kahe hoone vahele ja nähtu peale helistati hädaabisse. «Helistasime politseisse, politsei saabudes läksime katusele ja nägime sealt naist näoga vastu maad lamamas,» selgitas hoone omanik. 

Päästemeeskond lõikas naise päästmiseks ühe hoone seina sisse augu. Samal ajal hoiti lõksujäänul väljas silma peal ja lasti ventilaatoritega majade vahele õhku. Naise päästmiseks kulus kokku kaks tundi ning pärast seda vaatasid meedikud päästetu üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles