TREILER Marvel päästab ekraanile esimese asiaadist superkangelase

Spekter
Copy
«Shang-Chi ja kümne sõrmuse saladus» (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings)
«Shang-Chi ja kümne sõrmuse saladus» (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) Foto: Filmiposter

Marveli filmis «Shang-Chi ja kümne sõrmuse saladus» (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) seikleb koomiksifilmide ajaloo esimene asiaadist superkangelane.

 

Peaosas astub üles eile 32-aastaseks saanud Hiina juurtega Kanada näitleja Simu Liu ning ka enamik keskseid tegelasi on asiaadid, vahendab Variety. Ekraanil näeme seiklemas ka «Aasia hullult rikkad» filmist tuntud Awkwafinat.

Hollywoodi mitmekesistumise vaimus on paljud teisedki filmiga seotud tegijad Aasia juurtega, sh režissöör Destin Daniel Cretton («Just Mercy») ja stsenarist David Callaham («Wonder Woman 1984»). 

Marveli kinouniversumi järjekorras 25. linalugu räägib võitluskunste valdavast, tapjaks treenitud superkangelasest Shang-Chist, keda tuntakse koomiksimaailmas ka kui Kung Fu Meistrit. Filmis satub ta vastamisi Marveli kuulsa pahalase Mandarini, tolle kümne ülivõimelise sõrmuse ning nende taha koondunud grupeeringuga. Esmakordselt 1973. aastal avalikkuse ette jõudnud tegelaskujust on tahetud fimi vändata juba viimased 20 aastat ning nüüd viimaks on idee teoks saanud.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, jõuab film Eesti kinodesse 3. septembril. Marveli filmidest näeb enne seda veel ka kauaoodatud «Musta leske» peaosas Scarlett Johanssoniga, mis esilinastub juulis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles