VIDEO Kanal 2 huumorisaadet «Teletop» vürtsitavad tuntud Eesti inimeste pirnid

Elu24
Copy

Juba täpselt nädala pärast, tuleva pühapäeva õhtul kell 20.05 jõuab Kanal 2 kevadhooaja lipulaevana eetrisse uhiuus telesaade «Teletop», mis võtab Mart Juure ja Peeter Oja eestvedamisel humoorikalt kokku lõppeva nädala sündmused. Igas saates on külas paar tuntud Eesti inimest, kes lisavad saatele vürtsi oma vaatevinklist.

Kes on esimeses saates külalisteks, selgub juba õige pea! 

Saadet juhib aga kohe kindlasti Mart Normet, kes on seni telesaateid ja suuri projekte juhtinud kaadri tagant. «Teletopi» toimetajateks on Postimehe uudistetoimetaja Ave Lepik, kel nagu Juurel, Ojal ja Normetilgi on aastatepikkune kogemus «Ärapanija» valmistamisel. Kaasa lööb ka Mart Siilivask, kes on huumoriportaali Lugejakiri.ee autor. 

Teletopi tunnusmuusika on loonud Stig Rästa, kes oli osaline ka ühes saadet tutvustavas klipis (vaata üleval). Lisaks temale tegid uuele saatele reklaami Aleksei Turovski, Indrek Tarand ja mitmed teised, kelle panust näeb sel nädalal juba tele-eetris. «Seda toetust oli hea tunda. Veendusime, et satiirisaadet on täna väga vaja,» rõõmustab saate produtsent ja saatejuht Mart Normet.

Kanal 2 «Teletopi» tegijad Mart Juur, Mart Normet ja Peeter Oja
Kanal 2 «Teletopi» tegijad Mart Juur, Mart Normet ja Peeter Oja Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles