James Blunt vallutab Šveitsi tüdrukuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blunt
James Blunt Foto: Reuters / Scanpix

Popmuusik James Blunt lööb Šveitsis asuvas suusakeskuses kohalike tüdrukute seas laineid.

Südametemurdjast muusik on oma lemmikpuhkekeskuses väidetavalt sadade kohalike tüdrukutega maganud, kirjutab FemaleFirst.

Sealsed tüdrukud käivad nüüd ringi T-särkidega, mis kannavad kirja «James Blunt võttis mult süütuse».

«Siia tulles teeb ta oma olemise väga mõnusaks. Eelmisel talvel nägin seal paljusid kohalikke tüdrukuid, kes kandsid T-särke kirjaga «James Blunt võttis mult süütuse»,» rääkis üks puhkeskuse sage külastaja.

«Ma ei suuda uskuda, et ta on neid kõiki saanud, aga arvestades tema varasemat käitumist arvan ma, et iialgi ei või midagi välistada,» lisas ta.

Endist briti armee ohvitseri Blunti on viimasel ajal seostatud Tšehhi supermodelli Petra Nemcovaga, varem on Blunti kallimateks arvatud Paris Hiltonit ja Lindsay Lohanit. Mees ise on öelnud, et on oma naistemehe kuulsuse üle uhke.

«Ükskord leidsin end Los Angeleses koos üheksa palja modelliga basseinist ja mina olin ainus kutt. Mulle meeldiks mõelda, et iga naine, keda olen tundnud, on minuga olemist nautinud,» rääkis Blunt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles