VAU! Eesti Muusikaauhindade 2021 saatejuhid on selgunud

Elu24
Copy
Eesti Muusikaauhinnas 2021 saatejuhid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.
Eesti Muusikaauhinnas 2021 saatejuhid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Foto: Kalle Veesaar/Promo

Eesti muusikamaastiku suursündmuse õhtujuhtideks saavad Suured tüdrukud ehk palavalt armastatud lauljatarid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. 

Kaire Vilgatsi sõnul on nende eesmärk tuua televaatajateni gaala elurõõmsalt ja tähistades Eesti muusikat. "Õhtujuhtimine on kindlasti aukartust äratav amet, aga kui seda üldse kellegagi koos teha, siis loomulikult Dagmariga," lubab Kaire igati lustakat õhtut. 

"Oleme Vilgatsiga muusikaauhindade galal küll varem laulnud, ent ühtegi kategoorianominatsiooni me sobitunud pole. Kui tuli pakkumine juhtida selleaastast gaalat, oli see suur üllatus. Tohutu au on seda teha," räägib põnevusega Dagmar Oja

Aastat kokkuvõtvalt räägib Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige Danel Pandre pisut 2020. aastast, mil ilmus üle 150 albumi ja lisaks sellele ka sadu singleid. «Muusika on ajast aega andnud inimestele jõudu ja lootust, lahendamaks ka kõige keerulisemaid aegu ning olukordi," sõnab Pandre tagasivaatavalt. 

Pandre usub, et Muusikaauhindadega saame üheskoos tähistada Eesti autorite, artistide ning plaadifirmade ühist panust ja pakkuda inimestele keerulisel ajal meelelahutust ning emotsioone. 

Auhinnagaala jõuab meieni 28. jaanuaril Kanal 2 telepildi vahendusel, mil eesti muusikastaaridele jagatakse auhindu 18 kategoorias. Muusikalises telesõus astuvad ülesse mitmed Eesti armastatud artistid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles