TÜDRUK OLI PISARATES Putini väidetava armukese Kabajeva käitumine tekitas küsimusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin ja iluvõimleja Alina Kabajeva 4. novembril 2004 Moskvas Kremlis, kus toimus olümpiasportlaste auks korraldatud bankett.
Venemaa president Vladimir Putin ja iluvõimleja Alina Kabajeva 4. novembril 2004 Moskvas Kremlis, kus toimus olümpiasportlaste auks korraldatud bankett. Foto: AP Photo / ITAR-TASS, Presidential Press Service / Scanpix

Venemaa presidendi Vladimir Putini armukeseks või isegi salaabikaasaks peetaval endisel iluvõimlejal Alina Kabajeval on iluvõimlemiskool Heavenly Grace Academy, kus ta treenib noori iluvõimlejaid.

Sotsiaalmeedias levib video, millel 40-aastane Kabajeva üht noort iluvõimlejat sõitleb. Videol on näha, kuidas tüdrukule tulevad pisarad silma, kui Kabajeva ütleb: «Ma ei hirmuta sind. Kui sa veel teed sellise jooksu, siis ma isiklikult tulen sinuga ja pakin su asjad ja sa lähed koju. Kas sa saad aru? Jää siia, jää siia. Vaata, kuidas teised lapsed töötavad. Istu. Kes on järgmine?»

Kabajevalt sai sõimata Donetskist pärit noor iluvõimleja Karolina Tarassova, kes küll läbis kooli sisse astumisel karmi konkrentsi, kuid treeningutel tundub tal olevat Kabajeva meetoditega raskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles