Parim Läti dj Bogdan Taran esineb laupäeval Studios

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Lomov ja Bogdan Taran
Max Lomov ja Bogdan Taran Foto: Erakogu

Täna õhtul muutub klubi Studio ülemine korrus Amber Muse Gathering peoks.

Kaks lätlasest dj-d ja produtsenti Bogdan Taran ja Max Lomov toovad endaga kaasa ürituse Amber Muse Gathering, mida on Riias korraldatud 2004. aastast.

Klubi Studio ülemisel korrusel mängivad plaate Bogdan Taran, Max Lomov ja dj ZaZzy Lätist. Alumisel korrusel kuuleb r’n’b muusikat dj Ruff´i ja Blac´i poolt.

Bogdan Taran on valitud neli aastat järjest Läti parimaks dj-ks ning 2009.aastal aastal sai ta Läti Rahvustelevisiooni ja -raadio nõukogult eriauhinna tantsumuusika edendamise eest. Lisaks muusika tegemisele ja dj-tööle, veab mees plaadifirmat Amber Muser ning raadiosaadet «Dance Box».

Amber Muse Gathering peo erikülalisena astub ülesse Dj ZaZzy, keda Bogdan ja Max nimetavad Läti üheks edukamaks uue generatsiooni produtsendiks ja dj-ks. Dj ZaZzy originaallood ja remiksid on ilmunud nii Amber Muse kui Disco Records plaadifirma alt.

Studio alumisel korrusel mängib lisaks kodumaisele Dj Ruffile plaate Ida-Aafrikas sündinud dj Blac, kes elab juba mõnda aega Helsingis. Dj Blaci teeb unikaalseks r’n’b, hip-hopi, dancehalli, popi ja ladina rütmide üksteisega segamise oskus.

Sissepääas klubisse kell 23:00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles