Uuring: rikaste meeste naised saavad rohkem orgasme

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuring: rikaste meeste naised saavad rohkem orgasme
Uuring: rikaste meeste naised saavad rohkem orgasme Foto: SCANPIX

Suurbritannia  Newcastle`i ülikooli psühholoogide tehtud uuring näitas, et rikaste meeste naised saavad rohkem orgasme.

Uurijate sõnul on naiste orgasmide arv sõltuvuses sellest, kui palju ta meessoost kaaslasel vara on, kirjutab Times

online

.

Uurijad võtsid aluseks 1534 naisega tehtud intervjuud. Naistelt küsiti detailset informatsiooni nende mehe jõukuse, paarisuhte ja intiimelu kohta.

Teadlaste kinnitusel oli tegemist ühe suurema evolutsioonipsühholoogilise uuringuga.

«Naiste orgasm huvitab teadust, kuna siiani ei ole suudetud tõestada selle vajalikkust raseduse ja järglaste saamise jaoks. Naine võib rasestuda hoolimata sellest, kas ta naudib seksi või mitte,» selgitasid uurijad.

Uuringut juhtinud psühholoog Thomas Polleti sõnul on naiste orgasm näide «evolutsioonilisest mugandumisest», mille tagajärjel naised hakkasid eelistama nii-öelda kõrgekvaliteedilisi mehi.

«Evolutsioonipsühholoogia seisukohalt saab naiste orgasmi selgitada sõnumina, millega naine näitab mehele, et on temalt saadud seksiga rahul ega otsi seda mujalt,» lisas Pollett.

Uurijate kinnitusel tuleks naiste orgasmi veel uurida, sest nende tehtud uuringu tulemusi on võimalik vaidlustada.

«Paljud arvavad, et kuna jõukate meeste naistel on palju vaba aega ja võimalust keskenduda naudingutele, siis sellepärast saavad nad ka rohkem orgasme,» selgitas psühholoog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles