PÄEVAHOROSKOOP 4. mai: Sõnn oskab kevadest täiel rinnal rõõmu tunda, Kaalud peavad unustama veidikeseks kohustused ja rahamured

Copy
Põlvamaal asuv Issako-Peetri talu, kus kasvavad peamiselt nartsissid. Pilt on illustreeriv.
Põlvamaal asuv Issako-Peetri talu, kus kasvavad peamiselt nartsissid. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõnusat laupäeva!

 

JÄÄR

Lõbus melu ja pinnapealne suhtlus, juhuslikud jutuajamised ja kerge flirt veetlevate võõrastega toovad sulle sära silma.

SÕNN

Oskad kevadest täiel rinnal rõõmu tunda! Kui ka ilm on heitlik, soojendab sinu sisemine päike nii sind ennast kui ka sulle kalleid inimesi.

KAKSIKUD

Sõpradega kohtumiseks ja lõbutsemiseks on aeg päris hea, ainult et peaksite vältima vaidlemist maailmavaatelistel teemadel.

VÄHK

Väike väljasõit heatujulises seltskonnas kuluks sulle ära. Kui teed sporti, ole ettevaatlik ja hoidu liigsest pingutamisest.

LÕVI

Pööra tähelepanu tervise turgutamisele. Kui lähed peole, võid seal juhtumisi trehvata kedagi endiste kolleegide hulgast.

NEITSI

Mingid tähtsad pereasjade või isiklike suhetega seotud teemad ei anna sulle rahu. Selgeks rääkida on neid praegu siiski raske.

KAALUD

Unusta veidikeseks kohustused ja rahamured! On aeg koos kallimaga sõita kohta, kus teil ka varem mõnus on olnud koos aega veeta.

SKORPION

Rahaasjadega tegelemine lükka uude töönädalasse. Pühendu tervise turgutamisele, leia selleks võimalusi, mis on mängulised ja lõbusad.

AMBUR

Üksinda konutamine ei mõju sulle hästi. Tegele hobidega, tunne mõnu nende inimeste seltskonnast, kellel on sinuga samad huvid.

KALJUKITS

Kõige parem on olla kodus koos kalli perekonnaga. Ka oma emale-isale või eakamatele sugulastele külla minekuks sobib aeg hästi.

VEEVALAJA

Naerata ja teised inimesed naeratavad sulle vastu – nii ongi elu jälle kergem ja kenam! Positiivsele keskendumine toob rahulolutunde.

KALAD

Töömõtetest ei ole lihtne lahti lasta, aga parem on, kui suudad seda siiski teha. Rõõmu võib tuua see, kui saad endale midagi ilusat osta.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles