«Rääkimata loo» hooaja avaosa sai ilusa lõpu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääkimata lugu; Jaan Tiitus
Rääkimata lugu; Jaan Tiitus Foto: Kanal 2

Kanal 2 «Rääkimata loo» uue hooaja esimene saade tõi vaatajani perekond Tiituste loo.

Kuidas saada hakkama, kui haigus muudab nii pereema kui pereisa samaaegselt töövõimetuks? Kes tuleb appi, et maksta maksud ja hoolitseda väikese lapse eest, kui jõud iseennast aidata on otsakorral?

«See on vaid üks lugu paljudest, kus perekond enam ise ennast aidata ei oska, ei materiaalsel ega psüühilisel tasemel. Saate meeskond jälgis Tiituste pere käekäiku terve aasta,» meenutas saate autor ja saatejuht Carmen Pritson-Tamme.

«Rääkimata loo» uus hooaeg ei too vaatajateni peredraamasid ega sünged või vägivaldseid lugusid. Saatesari jaguneb teemadeks, mis kajastavad üldisemalt meie ühiskonna sotsiaalseid kitsaskohti.

«Kaasame saatesse eksperdid, sotsiaaltöötajad, lastekaitsetöötajad ja tugiisikud. Meie saate eesmärk on panna laiem üldsus nende kitsaskohtade üle arutlema ja lahendusi otsima. Ehk leiab mõni sarnases olukorras abivajaja meie lugude abil jõudu või nõu edasi rühkida?» mõtiskles Pritson-Tamme.

«Rääkimata lugu» Kanal 2 eetris neljapäeviti kell 20.

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles