Protestipilt: napis pesus üksikema poseeris koos 5-aastase tütrega

Elu24
Copy
Sammii Lively otsustas oma tööga seotud tabude murdmiseks koos väikese tütrega poseerida.
Sammii Lively otsustas oma tööga seotud tabude murdmiseks koos väikese tütrega poseerida. Foto: Caters News/Scanpix

Birminghamist pärit Sammii Lively (27) müüb Internetis eksklusiivseid fotosid endast. Tavapäratu on aga üks foto, millel napis pesus ema poseerib koos 5-aastase tütrega. 

Sammii Lively tundis, et ta ei taha varjata 5-aastase tütre Mia eest oma elatise teenimise allikat ning postitas sotsiaalmeediasse foto, millel poseerib koos tütrega.

Lively selgitas, et tema töö on inimestes tihti pahameelt esile kutsunud, kuid ta tahab olla tütrega aus. Lisaks on ta oma töö üle «uhke» ja «tänulik», sest see võimaldab tal lapse eest hoolt kanda.

Sammii Lively teenib elatist ka fotomodellina.
Sammii Lively teenib elatist ka fotomodellina. Foto: Caters News/Scanpix

Naine kirjutas avaldatud foto juurde: See foto paneb mind uhkena tundma. Milline elu mul on ja kui tänulik ma selle eest olen! Ma näen, kuidas mu ilus tütar mind vaatab ja see on parim tunne maailmas!»

Lively töötab juuksurina, aga osaleb ka pesus pildistamise fotosessioonidel. Lively sõnul soovib ka Mia juuksuriks saada.

«Ma poleks kunagi arvanud, et olen üksikema ja et see nii raske on. Kuigi kogu teekond on olnud seda väärt!» rääkis Lively. «Armastan oma tööd, aga teised seostavad mu fotosid seksuaalse alatooniga. Mina näen seda kui kunsti. Fotograafidel on visioon ja ma aitan neil pildi kaudu lugu rääkida.»

Lively postitab ka fotosid, mis erinevad ulakuse astmelt koos tütrega tehtud fotost, kuid nende fotode soovijad peavad pildimaterjali juba eraldi tellima. Naine lisas, et ta ei postita kunagi aktifotosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles