Häiriv video: härg rammis matadoori reiearterisse (2)

Elu24
Copy
Matadoor Gonzalo Caballero.
Matadoor Gonzalo Caballero. Foto: Marcial Guillen / EPA

Matadoor Gonzalo Caballero (27) esines laupäeval Hispaania päeva (Día de la Hispanidad) raames Las Ventase härjavõitlusel Madriidis. Härjavõitlus hakkas just läbi saama ja Caballero oli juba härga traditsioonilise pistodaga torganud, kui loom teda ründas.

The Sun vahendab, et härjavõitlust jälgis VIP-istmetelt ka matadoori 19-aastane tüdruksõber Victoria Federica, kes on kuningas Felipe VI vennatütar.

Härg ründas matadoori jalga visates ta õhku ning looma sarv haavas mehe reit ja reiearterit. Mõlemad haavad olid 9–12 tolli sügavad.

Võitluse korraldusmeeskond sekkus kiirelt, matadoor viidi võitlusringist välja ja mehe verejooksu püüti peatada. Caballero toimetati Madridi San Francisco de Asise haiglasse, kus teda opereeriti.

12. oktoobril tähistavad hispaanlased riigi olulisimat püha, millega mälestatakse Christopher Kolumbuse maabumist Ameerika rannikul 1492. a samal kuupäeval. Tähtpäeva nimetus on 1987. aastast alates ametlikult Fiesta Nacional de España, aga rahva seas kutsutakse seda siiani Día de la Hispanidad’iks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles