Noor «modell» tappis oma lapsed, et prostitutsiooniga edasi tegeleda

Elu24
Copy
Louise Porton üritas kohtus väita, et lapsed ei olnud talle tülinaks.
Louise Porton üritas kohtus väita, et lapsed ei olnud talle tülinaks. Foto: Facebook

Noor naine, Louise Porton tappis oma kaks last, et sekstööga edasi tegeleda. Tema ema Sharon ütles oma tütrest lahti. 

23-aastane Louise Porton tappis oma kaks tütart: kolmeaastase Lexi Draperi ning 18 kuuse Scarlett Vaughani, kirjutas The Sun. Tema muserdatud ema Sharon ütles, et ei andesta oma kurjale tütrele kunagi, ning kritiseeris sotsiaalhoolekannet, et nad eirasid kindlaid ohumärke.

Sharon ütles: «Miski tema peas murdus. Temast sai koletis, minu imeline väike tüdruk muutus. Ta ei ole enam see väike õnnelik laps, kelle ma üles kasvatasin. Ma ei pea teda enam oma tütreks.» 

23-aastane Louise lämmatas Lexi 15. jaanuari varahommikul ning teda kuuldi tütre matuste ajal naermas. Kaks päeva pärast matuseid, 1. veebruaril, tappis Louise ka oma noorima tütre, Scarletti.

Mõrvarliku ema ohvrid: Lexi ja Scarlett.
Mõrvarliku ema ohvrid: Lexi ja Scarlett. Foto: Facebook

Sharon lisas: «Kui Lexi suri, siis ütles Louise, et Scarlett on järgmine. See kõlas ähvardavalt. Ta juba siis plaanis seda kõike teha.»

Sharon selgitas, et Louise tahtis oma endist elu tagasi saada ja modellindusega tegeleda, kuid lapsed jäid talle ette.

«Ma ei suuda uskuda, et sotsiaalhoolekanne midagi rohkemat ei teinud. Nende käed on verised. Nad oleksid saanud midagi palju rohkemat teha. Louise ei hoolinud Lexi surmast, teda lihtsalt ei huvitanud.»

Ema lisas, et keegi peaks uurima, miks sotsiaalhoolekanne midagi ei teinud. Nad ütlesid vaid, et Louise'i ja tema perega on kõik korras. Mitmed inimesed helistasid Lexi surmale eelnenud nädalal sotsiaalhoolekandesse, aga keegi ei teinud midagi.

Sharon süüdistab tütre käitumises ennast ja soovib, et oleks tütre teismeeas rohkem tema kasvatamises kaasa löönud. Naine selgitas, et kui tema lapsed olid väikesed, siit töötas ta pubis, ning nägi lapsi vaid nädalavahetustel.

Louise Porton, kes kirjeldas end meessoost kosilastele kui modelli, aktsepteeris 41 sõbrakutset ühes kohtingurakenduses vaid mõned päevad pärast Lexi tapmist.

Teda kirjeldati kui «rahulikku ja emotsioonitut» pärast Scarletti surma, isegi viivitades kiirabi kutsumisega. Louise leidis aega autot tankida, samal ajal, kui tema laps oli tagaistmel surnud või suremas.

Louise Porton tappis oma lapsed, et sekstööga edasi tegeleda
Louise Porton tappis oma lapsed, et sekstööga edasi tegeleda Foto: Facebook

Nädal enne seda, kui Lexi suri, lebas ta haigena haiglas. Louise leidis, et see on just paras aeg endast vetsus topless pilte teha ning korraldas meestega raha eest kokkusaamisi.

Warwickshire'i politsei sõnas, et Porton püüdis oma kolmeaastast last kahel korral varem tappa, kuni tal see 2018. aasta jaanuaris viimaks õnnestus. Asitõendid näitasid, et ta oli guugeldanud «miks mu kolmeaastane ei hinga» ja «kui kaua pärast uppumist on võimalik kedagi elustada».

Tüdrukute isa Chris Draper, kes polnud isegi kunagi Scarlettit näinud, ütles, et tema süda on murtud ja tal pole enam millegi nimel elada. Ta sõnas kohtuistungi ajal, et vihkab naist elu lõpuni.

Küll aga oli Louise keelanud laste isal nendega kohtuda.

Perekonnasõber Tina sõnas: «Louise'i lapsed ei olnud sellist kohtlemist ära teeninud. Ta on haige.»

Teine sõber Donna Halls lausus: «Ta oli halb ema. Kui ma peaksin temaga kunagi kohtuma, siis ma annaksin talle peksa, ja mind ei huvita, kui mind vangi viiakse. Ta väärib kõike, mis tema suunas on tulemas.»

Kohtuistungi ajal räägiti, kuidas Louise regulaarselt oma lapsi ignoreeris, veetes mitmeid tunde tutvumisportaalides ja saates meestele nilbeid pilte. Ta ütles isegi ühele, et nad võivad seksida samal ajal, kui lapsed toas on, peaasi, et nad oleksid vaikselt. 

Oma kaks last tapnud Louise Porton.
Oma kaks last tapnud Louise Porton. Foto: Facebook

Louise seksis ühe mehega tema bussis, samal ajal kui lapsed ilma järelvalveta omapead magasid. Naine lubas 300 naela eest teha endaga, mida mehed soovisid.

Louise Porton eitas korduvalt, et ta enda lapsed tappis.

Ta ütles: «Mu lapsed ei olnud kunagi tülinaks ja ma sättisin oma elustiili nende ümber. Miks ma peaksin oma lapsed tapma?»

Naine rääkis istungi ajal, et kuigi üksikema elu on majanduslikult raske, siis püüdis ta hakkama saada. Ta ei kahetsevat kunagi kummagi lapse sündi. «Nad andsid mulle alati midagi teha. Ma viisin nad erinevatesse kohtadesse, mängisime pargis ja andsin neile kõik, mida nad tahtsid.».

Aga Louise'i endine majahaldur Leigh-Anne Bradley rääkis muud juttu. Tema kohaselt püüdis Louise igal võimalusel lastest lahti saada. Ja nendel harvadel kordadel, mil ta lapsi vaataski, röökis ta pidevalt nende peale.

«Nad nutsid ja ei teinud alati seda, mida ema palus. Ta käskis neil vait olla või annab neile põhjuse nutta,» ütles Bradley.

Louise Porton mõisteti eile eluks ajaks vangi, millest ta peab ära kandma vähemalt 32 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles